Mindre leiligheter med lave innskudd og høy fellesgjeld har vært hete poteter i boligmarkedet de siste årene. Megler Espen Fjeld i Areal Eiendomsmegling på Torshov advarer nå mot Funkisgården i samme bydel.- Det er tikkende gjeldsbomber. Gården er rett og slett farlig, sier Fjeld til Dn.Kontoret har ifølge avisen bestemt seg for å takke nei til å selge leiligheter i gården, som NordicGateEiendom kjøpte av Oslo Kommune for nær 130 millioner kroner i 2004.Fjeld peker på den høye fellesgjelden i de fire borettslagene i gården, og at for noen beboere har renteøkningen nesten doblet felleskostnadene siden de flyttet inn.Megler Hege Thomstad i Thomstad & Moen Eiendomsmegling har ifølge Dn hatt en leilighet på 54 kvadrat i gården for salg i fire uker. Prisantydning: 775.000 med andel fellesgjeld 1,4 millioner og månedlige felleskostnader på 7569 kroner.Hun tror ifølge avisen at husleien er egnet til å skremme folk.