Det er vår i luften, og tilbudet av dyre villaer i boligmarkedet er stigende. Det er vår i luften, og tilbudet av dyre villaer i boligmarkedet er stigende. - Segmentet har vært rolig hittil i år. Det har ikke vært så mange salg over fem millioner etter jul, men nå begynner det. Jeg tror det blir veldig dyrt i mai og juni, spår Miguel Sørholt i Privatmegleren Residence tl Finansavisen.Advokat Torbjørn Ek har samme oppfatning. - De siste 14 dagene har vi fått 11 henvendelser på boliger med en pris på over 15 millioner, som skal ut på markedet i overskuelig fremtid. Det er ganske mye sammenlignet med tidligere, sier han til Finansavisen.
Rekkehus til 11 millioner
I Kristinelundveien på Frogner er for eksempel et rekkehus på 196 kvadratmeter over tre plan (bildet) til salgs med en prisantydning på 11 millioner kroner.Boligen fremstår ifølge prospektet som pen og lys med generell standard fra byggeåret 1985. Kjøperen kan glede seg over blant annet tre soverom og en solrik sydvestvendt balkongBildet er hentet fra finn.no.