Vi har i en rekke artikler omtalt den friske prisutviklingen for store familieboliger i hovedstaden. Oslo-folk nøler ikke med å dra til Eidsvoll for å finne seg rekkehus.Iallfall var kjøperen fra Oslo da et rekkehus i Gruemyra nær Eidsvoll sentrum nylig ble solgt for 1,33 millioner, 380.000 kroner eller solide 40 prosent over takst og prisantydning.
Prisrekord- Kjøperne er der
- Dette var ingen lokkepris. Selgeren hadde solgt for takst, sier daglig leder for Notars Jessheim-kontor Vidar Ruud Gammelli til HegnarOnline.- Dette er prisrekord i området for rekkehus. Vi hadde 8-9 personer på visning, og tre av dem var med i budrunden. Det er ikke så vanlig her oppe. Dessuten er det få slike boliger til salgs i området, legger han til. I prospektet omtales objektet som et pent rekkehus, med noe oppgradering i 2007.- For eksempel ble det malt litt, og noen tepper ble skiftet ut. Huset er normalt pent. Standarden er ikke høy, men grei i forhold til området. Den nye eieren sa hun kjøpte fordi det er billig å bo her, og det er bare en drøy halvtime til Oslo med toget, holder Ruud Gammelli frem.Notars daglige leder melder om at tilbudet av boliger holder seg lavt.- Vi har kapasitet til mer, men sitter samtidig med inntrykk av at folk venter til etter påske, når snøen har smeltet. Likevel bør den som vurderer å selge gjøre det nå, for kjøperne er der, avslutter han overfor HegnarOnline.