Olav Thon går motsatt vei av alle andre, skriver Finansavisen, og viser til at han ikke selger en eneste leilighet i Rådhusgata 7 b i Oslo før alle står ferdig. Olav Thon går motsatt vei av alle andre, skriver Finansavisen, og viser til at han ikke selger en eneste leilighet i Rådhusgata 7 b i Oslo før alle står ferdig. Motivasjonen skal ikke være å tyne maksimalt ut av det hete boligmarkedet.- Hovedårsaken er at det i et rehabiliteringsprosjekt som dette, ofte er vanskelig å forestille seg hvor lekkert det blir. Det er vanskelig å formidle i prospekter. Det er for eksempel lettere for interessentene å vurdere prosjektet når alt er ferdig, sier finansdirektør Arne B. Sperre i Olav Thon Eiendomsselskap.Det gamle kontorbygget i det slitne strøket skal ifølge avisen rehabiliteres til 90 nye leiligheter.