I februar ble en 2-romsleilighet på 43 kvadratmeter i 3. etasje i Østre Strandgate i Kristiansand solgt for 1,7 millioner kroner. I februar ble en 2-romsleilighet på 43 kvadratmeter i 3. etasje i Østre Strandgate i Kristiansand solgt for 1,7 millioner kroner. I mars la den nye eieren ut boligen for salg med prisantydning 2,19 millioner kroner, skriver Fædrelandsvennen. Det tilsvarer over 50.000 kroner meteren.Får han napp på den summen, kan selger Lars Nergaard glede seg over 640.000 i gevinst på ganske kort tid.
- Stiv pris
Han legger ikke skjul på at han er ute etter å "smi mens jernet er varmt", men sier til avisen han er innstilt på at leiligheten uten både heis og terrasse kan ta litt tid.- Men jeg regner med å få solgt. Beliggenheten er gull verdt, sier Nergaard.Megler Ronny Eikerol i DnB Nor Eiendom innrømmer overfor avisen at prisen er "stiv".- Vi setter heller opp prisen enn å operere med lokkepris. Eier skal oppgradere og sørge for generell oppussing før salg finner sted, sier han til Fædrelandsvennen.Bildet er hentet fra Finn.no.