Mange sitter nå og studerer den ferdigutfylte selvangivelsen, som dumpet ned i postkassen før påske. Noen må belage seg på å betale restskatt, mens andre får igjen noen kroner.Hvilke er de vanligste feilene folk gjør når selvangivelsen skal kontrolleres og leveres, og hvor er det mest å spare?Dette og mer til svarer våre skatteeksperter på i Økonominyhetene i dag kl. 16:05.Og har du skattespørsmål kan du sende dem tilog vi vil presentere dem for våre skatteeksperter som svarer på dem på direkten.I tillegg blir det en gjennomgang av børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Aker Kværner og Mamut. .Sendingen kan også ses i med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.