KjøpLogg inn

Holberg lar seg ikke skremme av børsuro

Forvalter Hogne Tyssøy i Holberg Fondene lar seg ikke skremme av uroen på børsene i mars.

Publisert 11. april 2007 kl. 15.14
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord

Mars ble en urolig måned i aksjemarkedet. Men Holberg-forvalter Hogne Tyssøy lar seg ikke skremme.- De fundamentale forholdene ser ut til å være intakte. Balansene er sunne og forventningene for fremtiden er positive.- Fusjons- og oppkjøpstrenden fortsetter og likviditeten finner nye hjem. Store utbytter og gode resultater flyttes igjen inn i aksjemarkedet, skriver Tyssøy i en markedsrapport.Samtidig peker han på noen momenter som skaper noe volatilitet.- Geopolitiske forhold i Midtøsten øker igjen. Økt frykt for inflasjon i amerikansk økonomi, samtidig som et fallende amerikansk boligmarked setter noen aktører i økonomisk knipe, fortsetter Holberg-forvalteren.