KjøpLogg inn

Hvor mye vil du reise for bolig til halv pris?

- Flere må akseptere å måtte jobbe i Oslo og bo utenfor, men jeg tror ikke de vil akseptere å pendle så mye mer i tid, sier sjeføkonom Kjell Senneset i Prognosesenteret.

Publisert 13. april 2007 kl. 07.11
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord

NEF- og EFF-tallene for mars viser at du i Oslo må regne med rundt 30.000 kvadratmeteren for rekkehus eller tomannsbolig med en liten hage. En times togtur unna er prisene på det halve, skriver Dn. NEF- og EFF-tallene for mars viser at du i Oslo må regne med rundt 30.000 kvadratmeteren for rekkehus eller tomannsbolig med en liten hage. En times togtur unna er prisene på det halve, skriver Dn. - Flere må akseptere at de må jobbe i Oslo og bo utenfor, men jeg tror ikke de vil akseptere å pendle så mye mer i tid. Mange aksepterer halvannen times reisevei. Når NSB i tillegg gir folk mulighet til å koble opp pc-en, kan tiden også utnyttes effektivt, sier sjeføkonom Kjell Senneset i Prognosesenteret til avisen.