om 14 bygninger og 350-400 holmer og skjær som var til salgs i øygruppen og det gamle fiskeværet Åsvær på Helgelandskysten til prisantydning ti millioner kroner.- Vi har prøvd å sette en verdi på "et lite stykke Norge". Verdien er anslått i samarbeid med eierne. Vi tror vi får mer enn én million kroner, men mindre enn 100, sa megler Jens-Arne Dammyr hos Sem og Johnsen Eiendomsmegling den gangen.VG skriver i dag at øygruppen er solgt til et Luxembourg-basert selskap innenfor reiselivsbransjen.- Vi har fått mer enn prisantydning, er alt Dammyr vil si til avisen om prisen. Uansett er det klar prisrekord for landsdelen.Hele området er ifølge avisen definert som landskapsvernområde. Med på kjøpet følger jaktmuligheter på fugl og sel, over et område på 65.000 mål.Bildet er hentet fra Sem og Johnsens hjemmesider.