KjøpLogg inn

Stavern: Toppleilighet til 19 millioner fortsatt usolgt

- Eiendommen ligger i den høyere prisklassen, så vi har beregnet litt tid, sier megler Gregers Barman Gabrielsen i Nordvik & Partners til HegnarOnline.

Publisert 16. april 2007 kl. 14.04
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 190 ord

I mars omtalte Finansavisen en toppleilighet i Risøyveien 110 i Stavern med 400 kvadratmeter boareal og takterrasse på 500 kvadratmeter som var lagt ut for salg med en prisantydning på 19 millioner kroner.- Har beregnet litt tidTre måneder etter står leiligheten fortsatt usolgt.- Eiendommen ligger i den høyere prisklassen, så vi har beregnet litt tid, sier megler Gregers Barman Gabrielsen i Nordvik & Partners til HegnarOnline.Megleren sier det ikke har kommet noen reaksjoner på prisantydningen, og er trygg på at eiendommen blir solgt.- Spørsmålet er når, og til hvilken pris. Vi er i dialog med en interessent, men vil ikke si noe mer om dette nå, legger han til overfor HegnarOnline. En salgssum på prisantydning vil i så fall være prisrekord for leiligheter i Vestfold.Rå utsiktLeiligheten har nesten 400 kvadratmeter boareal, og i tillegg en takterrasse på 500 kvadratmeter. Utearealet omfatter blant annet svømmebasseng og boblebad, mens den evt. kjøper ellers kan glede seg over temperert vinrom, kjøkken med gasspeis, bibliotek og heis direkte ned til garasjen.I prospektet trekker Barman Gabrielsen frem den fantastiske beliggenheten med 360 graders utsikt utover ytre Oslofjord, Svenner fyr og Stavern.Bildet er hentet fra Finn.no.