En rundspørring Bergensavisen har gjort blant utvalgte bergensere viser ifølge Dagsavisen/Avisenes Nyhetsbyrå at 40 prosent verken sjekket selvangivelsen eller gjorde endringer på den. 30 prosent sjekket, mens 28 prosent gjorde endringer. En rundspørring Bergensavisen har gjort blant utvalgte bergensere viser ifølge Dagsavisen/Avisenes Nyhetsbyrå at 40 prosent verken sjekket selvangivelsen eller gjorde endringer på den. 30 prosent sjekket, mens 28 prosent gjorde endringer. - Det er omtrent som forventet. For svært mange skattebetalere stemmer opplysningene som ligningskontoret får inn, sier Terje Hansen, professor ved NHH.De som minst bryr seg om å sjekke selvangivelsen er de under 29.På HegnarOnline TV (sendingen pågår nå) får du i dag på tips om skjermingsfradrag og bolig.I tillegg skrev vi omog tidligere i dag.