Palmesøndag ble det solgt 15 leiligheter for totalt 92 millioner kroner på Hovden, skriver Fædrelandsvennen. Palmesøndag ble det solgt 15 leiligheter for totalt 92 millioner kroner på Hovden, skriver Fædrelandsvennen. - Dette er selve indrefileten på Hovden. Denne sjansen har man bare en gang, så derfor ble det stor aktivitet, sier eiendomsmegler Roger Sørli i Exbo.Det dreier seg om første byggetrinn i prosjektet Hovden Alpin Lodge. På grunnn av den enorme etterspørselen ble også trinn to lagt ut for salg. Frem til i går kveld var ytterligere 14 leiligheter solgt. Det totale salget var dermed på nærmere 180 millioner kroner i løpet av hele påsken.Proffsyklist Thor Hushovd kjøpte den første hytta i Hovden Alpin Lodge. Prisen var på 18 millioner kroner.Proffsyklist Thor Hushovd. Foto: Scanpix