Vaktmesterbolig solgt for 48 millioner

- Jeg har aldri sett en tilsvarende eiendom og maken til standard noen gang. Det mangler ingenting, sier megler Tore Solberg etter rekordsalg, ikke bare i Nøtterøy, men hele Vestfold.

Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

En vaktmesterbolig på Nøtterøy ble i går solgt for 48 millioner kroner. Dermed er det satt ny prisrekord i Carl I. Hagens gamle nabolag på Kalvetangen, skriver Dn. Kjøpere er ekteparet Christin Svartskuren Sundal og Trond Kjetil Sundal, som står bak båtforhandleren Fairline. Tre år etter de la den ut, har selgerne Jan-Erik Loland og Katharina Loland endelig lykkes.Eiendommen er tinglyst som kontoreiendom med vaktmesterbolig, og har flere hus, egen strandlinje med brygge og båtplass. Salget ble forestått av Tore Solberg hos Georg Solberg i Sandefjord.- Jeg har aldri sett en tilsvarende eiendom og maken til standard noen gang. Det mangler ingenting og alt er spesialtilpasset, sier Solberg til Dn.Blant alt kjøperne kan glede seg over sand fra Skagen i lagunen, et gjerde rundt tomten på 3,2 mål av portugisisk granitt, og en materialbruk der massiv eik, teak, mahogni og wenge - verdens mørkeste tresort - går igjen.Blant alt kjøperne kan glede seg over sand fra Skagen i lagunen, et gjerde rundt tomten på 3,2 mål av portugisisk granitt, og en materialbruk der massiv eik, teak, mahogni og wenge - verdens mørkeste tresort - går igjen.

Nyheter
Næringseiendom