2-roms uten balkong solgt tvert for 2,3 millioner

43 kvadrat på Homansbyen i Oslo ble sist torsdag solgt for 2,3 millioner kroner - etter én visning. - Ikke så verst for en 2-roms uten balkong, sier megler Christian Falkenberg i Privatmegleren Parkveien til HegnarOnline.

Personlig økonomi

Det er ikke mye action i boligmarkedet i fellesferien. Men 2-romsleiligheter i Oslo er ikke helt dødt, selv om vi skriver juli.Sist onsdag hadde Christian Falkenberg i Privatmegleren Parkveien visning på en 43 kvadratmeter stor 2-romsleilighet i Hegdehaugsveien 23.Solgt etter én visningDet ble med den ene visningen.- Allerede dagen etter var den solgt for 2,3 millioner kroner. Det er ikke så verst for en 2-roms uten balkong. Dette viser igjen at juli er en fin måned for sentrumsnære leiligheter med tanke på folk som kjøper for første gang, sier Falkenberg, og bekrefter overfor HegnarOnline at det var en førstegangskjøper som fikk tilslaget.2,3 millioner er 100.000 kroner over prisantydning og takst.- Vi hadde 15 personer på visning, og erfaringsvis er en fjerdedel interessert. Fire i budrunden holder det, sier megleren videre.- Midt i smørøyetIfølge prospektet fremstår leiligheten i 3. etasje som "godt vedlikeholdt". Balkong mangler som sagt, men heis og muligheter for leie av P-plass 50 meter unna gjorde sitt til å trigge interessen.Innvendig kan kjøper blant annet glede seg over lys stue med åpen kjøkkenløsning og flislagt bad med varmekabler. Uteplassen beskrives som "flott".- Beliggenheten er midt i smørøyet, og det er stille og rolig her, svarer Falkenberg når vi spør om hva han vil fremheve med leiligheten.- Gunstig å selge 2-roms nåMegleren mener det er gunstig å selge 2-romsleiligheter nå.- Utbudet er altfor lite i forhold til de som er ute etter slike objekter. I prosjekter og nybygg går nesten alle henvendelser i juli på 2-romsleiligheter, avslutter Falkenberg overfor HegnarOnline.

Nyheter
Næringseiendom