Altinex-gründer kjøper tidenes dyreste hytte

Altinex-gründer Brian Jepsen kliner til og setter ny Norgesrekord etter å ha kjøpt hytte i Sandefjord.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

Finansavisen kan fortelle at gamle rekorder ble knust da eiendomsmegler Tore Solberg i midten av juni solgte en sommerhytte på Vesterøya i Sandefjord for 32 millioner kroner. Kjøperen skal være den danske Altinex-gründeren Brian Jepsen. Finansavisen kan fortelle at gamle rekorder ble knust da eiendomsmegler Tore Solberg i midten av juni solgte en sommerhytte på Vesterøya i Sandefjord for 32 millioner kroner. Kjøperen skal være den danske Altinex-gründeren Brian Jepsen. Med en pris på 32 millioner kroner er hytta den, med adressen Sjøbakkveien 27 på Vesterøya i Sandefjord, klart dyreste i landet i år og ligger bare to millioner kroner under Karl Johan Sundes kjøp av Ola Mæles hytte i Blindleia for nøyaktig tre år siden. Med tanke på at Sandefjordshytta har et oppussingsbehov på minst fem millioner, blir nok realiteten at Jepsen passerer Sunde.Selgere er brødrene Tommy og Tellef Ormestad. Deres far, skipsreder Louis Ormestad, kjøpte stedet i 1977.

Nyheter
Næringsliv