Er du møkk lei regnet og sugen på sol?

Det finnes ikke mye trøst å få hos Star Tour. Men det finnes muligheter for reisekupp senere i sommer.

Øst- og Sørlandet venter fremdeles på det store sommerværet, og nå kan Star Tour melde at ni av ti juli-reiser er utsolgt. Øst- og Sørlandet venter fremdeles på det store sommerværet, og nå kan Star Tour melde at ni av ti juli-reiser er utsolgt. - Det er tydelig at været har satt en støkk i mange. 15 grader og regn er langt fra feriedrømmen om sol og sommer. Nå begynner mange å få kalde føtter, bokstavelig talt, sier daglig leder Jørn Kristiansen.Ifølge Kristiansen finnes bare et og annet ledig sete de to neste ukene.- Først når vi nærmer oss den siste juli-uken begynner det å se lysere ut. Da er det først og fremst på avganger til Bulgaria, Kreta og Kypros det fortsatt er ledig, sier han.Men kan du vente til sensommeren, er det penger å spare. En uspesifisert reise til Kreta på nærmere 4.000 kroner i juli, koster i midten av august 2.495 kroner.- Og da kan du feriere på et av våre beste hoteller, skyter den daglige lederen inn.De heteste reisemålene i juli har ifølge Star Tour vært Kreta, Kypros, Bulgaria, Mallorca og Tyrkia.