Fet toppleilighet i Stavanger selges for 20 millioner

- Det er ikke mange leiligheter her som har de kvalitetene denne har, sier megler Sjur Andre Svihus. Se bilder her.

Det er sjelden leiligheter i Stavanger selges for 20 millioner kroner eller mer. Men 20 millioner var prisantydningen da en toppleilighet med hele 282 kvadratmeter boareal i Eiganes Park ble lagt ut tidligere i sommer.Selger er dødsboet til Folke Hermansen, som i sin tid kjøpte to leiligheter til hhv. 12 og åtte millioner kroner, med tanke på å slå disse sammen. Prisantydningen er altså satt til kostpris.- Det er en voksen pris, men så er det også en voksen leilighet, sier megler Sjur Andre Svihus i EiendomsMegler1 til HegnarOnline.Stor boltreplassEiganes Park vil bestå av fire terrasseblokker på fem etasjer, og denne leiligheten ligger altså i øverst i blokken som vist på bildet (se over). Byggene er ikke ferdig prosjektert ennå, men planlegges ferdigstilt i starten av 2009.Den nye eieren får altså mye plass å boltre seg på, inklusive to terrasser på i alt 130 kvadratmeter. Solforholdene er ifølge prospektet perfekte, og innvendig finnes blant annet gasspeis, HTH-kjøkken og store vindusflater som gir gode lysforhold.Heis direkte fra garasjeanlegg følger også med.Det er ikke mange leiligheter i Stavanger som selges for mer enn dette?- Nei, men så er det ikke mange leiligheter som har de kvalitetene denne har, sier Svihus videre til HegnarOnline.20 millioner kroner vil, hvis det oppnås, være prisrekord i det åpne markedet i byen. Utenfor det åpne markedet ble en leilighet på 300 kvadratmeter, også den i Eiganes Park, solgt for 21 millioner i august i fjor.