Finanskjendis kjøpte hytte på Bjugn for 4,5 millioner

Finanskjendis har kjøpt en kysthytte i Bjugn for 4,5 millioner. Den har verken strandlinje eller naust.

Scanpix / Scanpix

Finanskjendis Kjell Adserø har kjøpt en hytte på Lysøya utenfor Lysøysund i Bjugn for 4,5 millioner, skriver Adresseavisen. Finanskjendis Kjell Adserø har kjøpt en hytte på Lysøya utenfor Lysøysund i Bjugn for 4,5 millioner, skriver Adresseavisen. Dette banker den gamle Fosen-rekorden på 2,55 millioner, men ifølge advokat Marit Eriksson ved Fosen Eiendomsmegling, som foresto salget, er dette den dyreste kysthytta i Midt-Norge.Bil- og hotellgründeren cashet nylig inn 200 millioner på Rica Hell Hotell i Stjørdal, og er også hyttenabo med selveste Kjell Inge Røkke i Oppdal.Hytta i Bjugn ble ifølge avisen lagt ut for salg for ti måneder siden, med prisantydning 4,5 millioner, men det har vært så godt som null interesse for den.- Kjøperen er den eneste som har vært på visning, sier hun.Rekordhytta har verken strandlinje eller naust, fortsetter Adresseavisen.