Her skal Haakon og Mette-Marit bygge hytte

Kronprinsparet har kjøpt to hyttetomter i Nore og Uvdal. (Oppdatert)

Kronprinsparet har kjøpt to hyttetomter i Nore og Uvdal i Buskerud, bekrefter Slottet. Kronprinsparet har kjøpt to hyttetomter i Nore og Uvdal i Buskerud, bekrefter Slottet. - Kronprinsparet har inngått kjøpekontrakt med Uvdal utmarkslag om kjøp av to tomter i Nore og Uvdal kommune. De kan føre opp hytter på opptil 150 kvadratmeter på hver av tomtene. Den ene tomta vil bli disponert av politiet, sier informasjonssjef på Slottet, Astrid Versto til Laagendalsposten.no.Ifølge avisa ønsker kronprinsparet å gjøre bruk av lokale krefter når de skal bygge å hyttetomtene.Kronprinsparet har tidligere vært på minst to befaringer i Nore og Uvdal de siste månedene. Nore og Uvdal ligger øverst i Numedal i Buskerud. (©NTB)