Holberg med én taperaksje og én vinneraksje

Forvalter Hogne Tyssøy tapte noe terreng til markedet i juni. Her trekker ham frem en taperaksje og en vinneraksje.

Holberg Norge og forvalter Hogne Tyssøy hang noe etter markedet i juni 2007. 1,4 prosent avkastning er 0,4 prosentpoeng bak referanseindeksen fondsindeksen.Hovedindeksen på Oslo Børs steg for øvrig 2,4 prosent i juni.I en fersk rapport trekker Holberg frem en av fondets tapere: Hennes & Mauritz falt syv prosent i løpet av måneden, men Tyssøy mister ikke motet.- Aksjen er opp 18 prosent hittil i år og utsiktene fremover ser fortsatt bra ut, skriver han. Et av lyspunktene var STX Pan Ocean, som steg 22 prosent i juni. Dette skjedde ifølge forvalteren "som følge av svært sterke tørrlastmarkeder og gode utsikter for fortsatt sterk global vekst".