Lillesand-perle selges for 12 millioner

Investor vil tredoble prisrekord i Lillesand. - Petter Stordalen burde kanskje kjøpe denne, sier selger (rettet).

Ingen har noensinne gitt over fire millioner kroner for en boplikteiendom i Lillesand. Men nå vil investor Erling Haugen ha tre ganger så mye for sin eiendom ytterst på Rosenberg, skriver Finansavisen. 12 millioner kroner tilsvarer det han har lagt ut på eiendommen.- Uteområdet med bassenget og badehuset koster ca. 1,7 millioner. Badehuset skal bygges som en halvmåne over bassenget og kunne brukes hele året. Her blir det 30 grader midt på vinteren, sier Haugen.Hovedhuset er på 450 kvadratmeter, og Haugen har bygget fire garasjer siden han kjøpte for 1,5 millioner i 1995.På Finansavisens spørsmål om hvem som er den mest sannsynlige kjøperen, svarer selgeren slik:- Den som kanskje burde kjøpe, er Petter Stordalen. Han har hatt så mye bråk rundt strandeiendommen i Blindleia. Det hadde han sluppet her. Boplikten er snart en saga blott uansett, sier han til avisen.Megler Bjørn Hagen i Ring Eiendomsmegling Lillesand forestår salget.