Megler: Sommerrush i boligmarkedet

Kjendismegler Petter A. Poppe forteller om tidenes sommerrush på Frogner.

Mens OBOS-prisene sank 1,6 prosent i juni, sier kjendismegler Petter A. Poppe i Aktiv Eiendomsmegling at han opplever tidenes sommerrush på Frogner. Mens OBOS-prisene sank 1,6 prosent i juni, sier kjendismegler Petter A. Poppe i Aktiv Eiendomsmegling at han opplever tidenes sommerrush på Frogner. - Alle prater om et rolig boligmarked med liten prisvekst, men vi opplever at markedet er betydelig sterkere enn i fjor. Leiligheter med de riktige parametrene, det vil si god beliggenhet, parkeringsplass, balkong og heis, oppnår alltid høye priser, sier Poppe til Finansavisen.Som eksempel trekker han frem et oppussingsobjekt i en førsteetasje på Skarpsno, som nylig ble solgt for 7,5 millioner kroner, 1,2 millioner over takst.