Mer regn i sikte

Folk må se langt etter drømmeværet. Bortsett fra noen lyspunkt på Vestlandet og i Telemark, ser det grått ut de neste sju dagene.

- Folk må se langt etter skyfri himmel og varmt vær. Det er det sikreste vi har å si foreløpig, sier vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, Per Egil Haga, til NTB. Værvarselet fra tirsdag til mandag i neste uke viser truende skyer og regnvær de fleste deler av landet. - Folk må se langt etter skyfri himmel og varmt vær. Det er det sikreste vi har å si foreløpig, sier vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, Per Egil Haga, til NTB. Værvarselet fra tirsdag til mandag i neste uke viser truende skyer og regnvær de fleste deler av landet. Ett unntak er onsdag da Telemark og den sørlige delen av Østlandet vil få en del sol, selv om folk her må belage seg på mye grått vær og regn hele perioden, ifølge meteorologene.- Fra torsdag ser vi en liten bedring på Vestlandet og i Trøndelag. Et svakt høytrykk bygger ser opp i Norskehavet og vil bre seg inn mot denne delen av landet, sier Haga.Til helgen fortsetter det ustabile været. Temperaturen blir på mellom 17 og 22 grader i Sør-Norge. Nord-Norge får det kjølig med mellom ti og 15 grader, og mye regn og yr. Spitsbergen kan vente seg skyet vær og mellom sju og åtte grader. (©NTB)