Nordmenn betaler 160.000 kroner i uken for en luksusyacht i Middelhavet

Ulrich Nielsen forteller at nordmenn gjerne betaler 160.000 kroner i uken for en eksklusiv yachtopplevelse i Middelhavet.

Det nyetablerte yachtmeglerselskapet Hyde Yachts opplever stor etterspørsel etter luksusyachter i Middelhavet. En ferie på en lystyacht har blitt et yndet fristed for velstående nordmenn, som gjerne betaler 20.000 euro, eller 160.000 kroner, og oppover i uken for en eksklusiv opplevelse. Det nyetablerte yachtmeglerselskapet Hyde Yachts opplever stor etterspørsel etter luksusyachter i Middelhavet. En ferie på en lystyacht har blitt et yndet fristed for velstående nordmenn, som gjerne betaler 20.000 euro, eller 160.000 kroner, og oppover i uken for en eksklusiv opplevelse. Etterspørselen kommer både fra privatpersoner, som ønsker å kjøpe eller leie lystyachter til ferieformål, og fra bedrifter som bruker yachtene til representasjon.- Den økte etterspørselen er sannsynligvis en kombinasjon av at gruppen velstående personer som har råd til å ha en luksusyacht har blitt større, samtidig som vi ser at eksklusive lystyachter har blitt en trend. På en yacht kan man oppholde seg utenfor medienes søkelys, noe som kjente og velstående personer ofte setter pris på, sier Ulrich Nielsen fra Hyde Yachts.