Norges 7. dyreste bolig

Norges 7. dyreste bolig ble omsatt så sent som i sommer, og er den eneste utenfor Oslo og Akershus på vår topp 10-liste.

I går presenterte vi en uoffisiell oversikt over Norges ti dyreste boliger. Vi ba leserne om å komme med boliger hvis de savnet noen, og da vi sjekket innboksen vår tidlig i dag var det ett salg som gikk igjen:Kalvetangveien 89, Nøtterøy: 48 millioner Kalvetangveien 89 på Føynland utenfor Tønsberg ble så sent som i sommer solgt for voldsomme 48 millioner kroner . Standarden er meget høy, blant annet består gjerdet som omgir tomten på 3,2 mål av portugisisk granitt.Eiendommen er tinglyst som kontoreiendom med vaktmesterbolig, og har flere hus, egen strandlinje med brygge og båtplass. Selgere er Jan-Erik Loland og Katharina Loland, mens kjøperne ifølge Dn er Fairline-ekteparet Christin Svartskuren Sundal og Trond Kjetil Sundal.48 millioner er naturligvis prisrekord, ikke bare i Nøtterøy, men hele Vestfold. Vi beklager glippen, og har tatt eiendommen inn på 7. plass på vår liste. Samtidig gjør vi oppmerksom på at overdragelsene ennå ikke er tinglyst.