Østeuropeere raider Buskerud

Så langt i år har polakker og litauere begått 239 kriminelle handlinger i Søndre Buskerud politidistrikt.

- Det går for det meste i grove vinningsforbrytelser og promillekjøring, forteller politiadvokat i Søndre Buskerud politidistrikt Jorunn Hegle Hovda til Drammens Tidende. - Det går for det meste i grove vinningsforbrytelser og promillekjøring, forteller politiadvokat i Søndre Buskerud politidistrikt Jorunn Hegle Hovda til Drammens Tidende. Av de 239 kriminelle handlingene, står litauere bak 164 forhold og polakker 75. I tillegg tror politiet flere uoppklarte saker har østeuropeiske gjerningsmenn. Mandag morgen satt 11 litauere i politiarresten i Drammen.- Den eneste grunnen til at en del litauere kommer til Norge, er å begå kriminelle handlinger, sier Hegle Hovda til avisen. (©NTB)