Risør-perle til halv pris uten strandlinje

- Hadde eiendommen gått helt ned til stranden, hadde den utvilsomt gått for mer enn ti millioner kroner, sier megler om Risør-perlen. Bare en vei skiller den fra å ha strandlinje.

Scanpix / Scanpix

En eiendom med boplikt En eiendom med boplikt i Sundsveien 29 i Mindalen i Risør er nettopp lagt for salg med prisantydning 6,5 millioner kroner, skriver Finansavisen. er nettopp lagt for salg med prisantydning 6,5 millioner kroner, skriver Finansavisen. Ifølge megler Tor Even Kristensen i Meglerhuset Sædberg i Kristiansand kunne prisen fort ha vært dobbelt så høy. Da tenker han ikke på boplikten, men at eiendommen er avskåret fra fjorden av en kommunal vei og liten parkeringsplass.Avstanden fra eiendommen til fjorden er bare noen få meter.- Hadde eiendommen gått helt ned til stranden, hadde den utvilsomt gått for mer enn ti millioner kroner. I mange slike tilfeller opplever vi at "sky is the limit" når det blir lagt inn bud, sier megleren til Finansavisen.Selve bolighuset har et bruttoareal på 500 kvadratmeter, og har god standard. Tomten er på 2,2 mål.