Salget av hyttetomter stanset i Fjellsnaret i Nore og Uvdal

Alle vil være hyttenabo med kronprinsparet i Nore og Uvdal. Salget av tomter i Fjellsnaret hyttegrend har nå blitt stoppet.

Scanpix / Scanpix

Interessen for hyttetomter i Nore og Uvdal, og især Fjellsnaret hyttegrend, har tatt fullstendig av etter at Interessen for hyttetomter i Nore og Uvdal, og især Fjellsnaret hyttegrend, har tatt fullstendig av etter at kronprinsparet har kjøpt to tomter i prosjektet. . - På grunn av de siste dagers reaksjoner i markedet er vår kapasitet blitt overskredet. Prisliste og prospekter trekkes tilbake og vil bli satt opp igjen når vi finner å kunne åpne for videre salg, skriver Uvdal Utmarkslag/Fjellsnaret AS på sine hjemmesider.Men ifølge VG vil megleren, Ring Eiendomsmegling, fortsatt registrere interessenter.Før salget ble stanset kostet tomtene i Fjellsnaret-prosjektet fra 830.000 kroner og oppover, inklusive kabel-TV og bredbåndstilknytning.Meglere mener nå at hytteprisene vil stige i området.- Bare det at det har vært kjent at kronprinsparet har sett etter hyttetomter i området har alt økt interessen. Den vil bare øke nå som de har kjøpt, sa Christian Haatuft i Terra Eiendomsmegling til e24 i forrige uke.