Sjøhus til 1,5-2 millioner falt i smak

For to uker siden ble 17 sjøhus på Hinnøya lagt ut for salg. Og det var ikke så mange igjen da salgsmøtet var over. - Salget gikk over all forventning, sier salgssjef Raymond Olsen i Mur og Trehus til HegnarOnline.

For to uker siden omtalte vi prosjektet Sjøidyll på Straumsbotn, i hjertet av Hinnøya, 40 minutters biltur fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes og en liten time fra Sortland.Tre timer til SvolværDa ble 1. salgstrinn, bestående av 17 sjøhus, lagt ut på det lokale markedet. - Salget gikk over all forventning. På lanseringsdagen (torsdag 28/6, red. anm) solgte vi åtte sjøhus og tre ble reservert, noe vi er svært fornøyd med, sier salgssjefen i Mur og Trehus, Raymond Olsen, til HegnarOnline.- Nå som sommervarmen også er kommet, håper vi på noen salg i ferien, men som kjent ligger boligsalget rolig i solen i nord, legger han til.Og når Lofast (fastlandsforbindelsen til Lofoten) åpnes til høsten vil det ta tre timer med bil til Svolvær, uten ferge.Pris: 1,5-2 millionerProsjektet omfatter i alt 38 enheter, fordelt med 17 langs sjøkanten (som altså nå er lagt ut), og 21 ved en molo som ennå ikke er bygd. Prisene ligger på 1,5-2 millioner kroner, og rammen ligger dermed på rundt 60 millioner kroner.De 17 husene langs sjøkanten vil få et bruksareal på 62,6 kvadratmeter over to plan, med stue i 1. etasje og to store soverom i 2. etasje, hvorav det ene har utgang til balkong. Store vindu skal sørge for flott utsikt og gode lysforhold. Mot sjøen er det utgang til terrasse med et lite friområde.- Her kan du sitte på terrassen og fiske gratis etter laksen og sjøørreten som går rett forbi. Fisken kommer ikke i elv, men inn og ut med strømmen, og slik vil det være så lenge vi har måne og høy- og lavvann. En vil også ha muligheter til å plukke blåskjell nærmest rett fra døren, sa Olsen til HegnarOnline for to uker siden. Norge rundt i augustMolo-husene vil bli litt mindre enn som legges ut nå, og vil få et bruksareal på 53,4 kvadratmeter. Disse vil også få stue i 1. etasje med store vinduer og terrassedør mot sjøsiden. I tillegg kommer to soverom i 2. etasje, hvorav det største med utgang til balkong.De 38 husene i prosjektet ved navn Sjøidyll selges for øvrig med utleiegaranti.Så langt er prosjektet markedsført kun lokalt, men Olsen kan fortelle at lanseringen av Sjøidyll for resten av Norge starter etter ferien.- Salgsturneen starter i slutten av august, sier han til HegnarOnline.Prosjektet har blitt solgt gjennom Notar, og slik vil det fortsette over sommeren.Olsen har sagt til HegnarOnline at byggingen starter ved salg av rundt 14 enheter.