Sony med revolusjonerende hjemmekino-system

DAV-IS10 er designet med en blank svart overflate, det har usynlige knapper som lyser ved berøring, og høytalere så små at de får plass i hånden.

Sony har utviklet et såkalt "home cinema in a box", som har det du trenger, gjør det er lett å kjøpe, lett å sette opp og lett å bruke.DAV-IS10 er designet med en blank svart overflate, det har usynlige knapper som lyser ved berøring, og høytalere så små at de får plass i hånden.Men størrelsen til tross, dette systemet gir lyd på et høyt nivå til en overkommelig pris. 550 Watt sørger for å fylle store og små rom med fantastisk surround-lyd. Og det lar seg installere i løpet av ca 30 sekunder. "BRAVIA Theatre Sync" sørger også for "one touch" håndtering av systemet med Sony BRAVIA TV'er.Systemet kan også kobles til en Network WALKMAN®, mobiltelefon eller nettverket hjemme, noe som gjør det muliug å dele musikksamlingen med familie og venner. Og alt skjer via Sonys innovative Digital Media Port.DAV-IS10 tar miniatyrisering til nye nivåer med fem små høytalere på størrelse med golfballer. Høytalerne er designet for å ta minst mulig plass, og kan lett gjemmes unna på hyller eller festes på andre måter.Til tross for den kompakte størrelsen er DAV-IS10 et pålitelig og kraftig hjemmekinosystem.Sony DAV-IS10 er tilgjengelig fra september, til en veiledende pris på 6.800 kroner.