Strandlinje i Blindleia tyngre å selge

Det ligger kun tre strandeiendommer for salg i Lillesand denne sommeren. Likevel sitter kjøperne på gjerdet.

- Det er langt mindre enn vanlig, bekrefter megler Bjørn Hagen i Ring Eiendomsmegling i et intervju med Finansavisen lørdag.Mange interessenterDet skal ikke stå på interessen blant kjøpergruppen.- Jeg har tolv-tretten interessenter på denne eiendommen. Jeg antar at de er seriøst interessert, for ingen av dem har falt fra ennå. Noen har allerede vurdert å legge inn bud, sier Hagen til avisen. Megleren går ikke ut med navn, men svarer bekreftende på om det er kjente navn på lista.- Hvorfor slår de ikke til, når det er så lite til salgs?- Mange er forretningsmenn, og jeg tror at de vegrer seg for å legge inn det første budet. I tillegg har folk ulike behov og forventninger. Det tar tid, selv om mange har midlene til å kjøpe, sier Hagen.