Åpent møte om Ditlev-Simonsens formue

Presse og publikum har full tilgang til møtesalen når Oslo kommunes forretningsutvalg mandag ettermiddag skal ta opp alle sider ordfører Per Ditlev-Simonsens konto i Sveits.

Personlig økonomi

- Jo da, dette møtet blir åpent for vanlige borgere som måtte være interessert i saken, opplyser Tove Indgjerd, direktør for ordførerens kontor, til NTB. - Jo da, dette møtet blir åpent for vanlige borgere som måtte være interessert i saken, opplyser Tove Indgjerd, direktør for ordførerens kontor, til NTB. Møtet starter kl. 14 mandag ettermiddag, med pengesaken øverst på dagsordenen. Deretter blir det en pause, slik at Ditlev-Simonsen og lederne for partiene i bystyret kan uttale seg til pressen.Forretningsutvalget består vanligvis av ordføreren og lederne for de fire største partiene: Svein Kristiansen (Frp), Bård Folke Fredriksen (H), Rune Gerhardsen (Ap) og Knut Even Lindsjørn. Men på grunn av sakens alvor vil også gruppelederne for V, KrF og RV være med på møtet. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv