Bolig på Nøtterøy til salgs for 25 mill.

Nå er enda en kombinert bolig- og næringseiendom på Kalvetangen, Nøtterøy, til salgs. Den kan ha steget med 1 million kroner i verdi hver måned siden november i fjor.

Personlig økonomi

Etter at Kalvetangveien 89 ble solgt i slutten av juni for 48 millioner kroner ser det ut til at det er enda en i nabolaget som ønsker å ta en boliggevinst.Denne gangen er det naboeiendommen Kalvetangveien 87B som er lagt ut for salg ved eiendomsmegler Georg Solberg , med prisantydning på 24,75 millioner kroner.Flyfoto: Gule Sider Boligen var sist omsatt for 14 millioner kroner den 6. november i fjor. Blir den solgt for 24-25 millioner kroner nå, har den følgelig steget med 1 million kroner i verdi i måneden siden november i fjor.Av adressen fremgår det at Norsk Marinadrift AS , med daglig leder Per Gunnar Flåten, holder til på eiendommen.For denne prisen får kjøper totalt 492 kvadratmeter med bolig og næringsdel, stor garasje på 1.372 kvadratmeter og 30 meter strandlinje med brygge ut mot Husøysundet.Mer om boligen med bilder her.

Nyheter
Næringseiendom