Cecilie Ditlev-Simonsen er sykmeldt

Kommunikasjonsdirektør Cecilie Ditlev-Simonsen er sykmeldt fra stillingen som kommunikasjons- direktør i Hydro.

Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

- Jeg kan bekrefte av Cecilie Ditlev-Simonsen har informert oss om at hennes lege har sendt oss en sykemelding, sier kommunikasjonsansvarlig Inger Sethov til NA24. - Jeg kan bekrefte av Cecilie Ditlev-Simonsen har informert oss om at hennes lege har sendt oss en sykemelding, sier kommunikasjonsansvarlig Inger Sethov til NA24. Dermed har Ditlev-Simonsen bøyd seg for kritikken hun har fått fra ansatte i Hydro etter at hun ble innvilget velferdspermisjon med full lønn, som følge av innrømmelsen om skattesnusk av 750.000 kroner hun har hatt på en konto i Sveits.Ditlev-Simonsen har en månedslønn på 150.000 kroner. Fagbevegelsen i Hydro har gjort det klart at de ikke ønsker Cecilie Ditlev-Simonsen tilbake som kommunikasjonsdirektør.(©NTB)

Nyheter
Næringsliv