Her er deler av "trusselbrevet" til Ditlev-Simonsen

Oslos ordfører Per Ditlev-Simonsen (H) vil ifølge Dagsavisen legge fram det han mener er et trusselbrev fra sine tidligere svigersønner for Oslo tingrett.

Personlig økonomi

Ifølge kilder som Dagsavisen har snakket med, vil et brev skrevet av Endre Rangnes, en av de to tidligere svigersønnene, bli lagt fram i den pågående skilsmisserettssaken i Oslo tingrett. Ifølge kilder som Dagsavisen har snakket med, vil et brev skrevet av Endre Rangnes, en av de to tidligere svigersønnene, bli lagt fram i den pågående skilsmisserettssaken i Oslo tingrett. Advokat Per Danielsen, ekspert på injuriesaker, sier at å hevde seg utsatt for trusler er en svært alvorlig anklage å komme med.- Ditlev-Simonsen må kunne føre bevis for at disse truslene er reelle, sier Danielsen til Dagsavisen. Slike bevis kan være e-post, brev eller telefonsamtaler.- TruslerBåde Dagbladet og VG bringer tirsdag utdrag fra brevet. «La mitt være i fred dersom hun ønsker at det ikke skal graves i Sveits», heter det blant annet i brevet, som er håndskrevet og datert 5. september 2005, underskrevet med fornavnet Endre. Brevet er på til sammen tre sider, og Endre Rangnes skriver at han foreslår sammen med Pehr-Olav Skogseth, Cecilie Ditlev-Simonsens første mann, å ta en prat sammen med Per Ditlev-Simonsen.Overfor Dagbladet bekrefter Per Ditlev-Simonsen at det er dette brevet han oppfatter som direkte trusler fra sine to tidligere svigersønner.- Jeg oppfattet brevet som trusler. Dette er et forsøk på å få Cecilie til å gi seg, sier Ditlev-Simonsen til Dagbladet. (NTB)

Nyheter
Næringsliv