Hermanrud roper selg, men selv kjøper han for millioner

Sjefstrateg Peter Hermanrud hevder boligmarkedet kan falle 40 prosent. Selv kjøpte han nylig hytte for 12 millioner kroner, 30 prosent over takst.

Personlig økonomi

For få dager siden kunne vi lese at sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities gikk ut og sa at boligmarkedet kan falle 40 prosent i løpet av 3-4 år. Han lar seg tydeligvis ikke skremme av egne uttalelser. For få dager siden kunne vi lese at sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities gikk ut og sa at boligmarkedet kan falle 40 prosent i løpet av 3-4 år. Han lar seg tydeligvis ikke skremme av egne uttalelser. Ifølge Finansavisen kjøpte Hermanrud i juni en strandeiendom på fire mål i Rygge for 12,25 millioner kroner. Det skal være 30 prosent over takst. Hytten er oppført i 1950, men skal ha blitt vesentlig modernisert i nyere tid.

Nyheter
Næringseiendom