Jenna Bush skaper bryllupsfeber i USA

Bryllupsfeberen herjer i Washington, etter at presidentdatter Jenna Bush har forlovet seg med Henry Hager. Ingen dato for vielsen er fastsatt, men Det hvite hus bekrefter offisielt at Henry har gitt Jenna en ring.

Personlig økonomi

Frieriet fant sted i delstaten Maine, og Henry fikk ja, forteller storavisen Washington Post. Avisen framholder at den kommende brudgommen er solid republikaner, og dermed burde passe bra inn i familien Bush.Forholdet mellom de to har vært langvarig og seriøst, het det på avisens nettsider lørdag.- I mai 2006 trodde Jenna tydeligvis at Henry var klar til å fri, da en kelner kom med champagne til bordet deres, men da var det falsk alarm, heter det i Washington Post.Henry er sønn av det republikanske partis leder i delstaten Virginia, John Hager. Jenna, som i yngre dager hadde ord på seg for å være i overkant festglad, har de siste årene jobbet stille og tilbaketrukket som lærer.I fjor dro hun på studiebesøk til Latin-Amerika, mens Henry begynte å studere, og ryktene gikk om at romansen var over. Men nå er det altså klart at det blir bryllup, kanskje til og med før mamma og pappa Bush flytter ut av Det hvite hus i januar neste år. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv