Kjøpe hus i syden?

Megler hevder at flere steder i Spania har fått et ghetto-preg. Lar du deg skremme, kan dette landet være et alternativ.

Personlig økonomi

Kapital kjører i sitt siste nummer en bred dekning av eiendom i utlandet, og omtaler både Frankrike, Bulgaria, Italia, Tyrkia, Kroatia, Spania, Hellas, Brasil og Kypros.Bladet peker blant mye annet på at flere utenlandske utbyggere har etablert seg på Kreta for å ta del i det voksende markedet der.- For tre år siden solgte vi eiendommer til 1.400 euro per kvadratmeter, nå er prisen 2.200-2.300 euro, sier adm. dir. Tor Hansen i Kreta Eiendom.Han peker også på at det er lett å leie ut, grunnet stor manko på utleieobjekter.Medeier Karl-Gustaf Eilertsen i Kreta House hevder at også den videre retningen er oppover, og peker blant annet på at flere rømmer ghetto-preget i Spania.- Utbyggingsvolumet er lite i forhold til etterspørselen, sier han til Kapital.Kreta House har konsentrert seg om prosjekter i Rethymnon-regionen nordvest på øya i syv år, skriver bladet.

Nyheter
Næringseiendom