Nettbanken er nede

Nettbanken i Skandiabanken har også problemer.

Personlig økonomi

Tidligere i dag kunne vi lese at det er tekniske problemer DnB NOR. En av våre lesere kan fortelle at det også er full stopp hos Skandiabanken. Tidligere i dag kunne vi lese at det er tekniske problemer DnB NOR. En av våre lesere kan fortelle at det også er full stopp hos Skandiabanken. - Det er ikke bare DNB som har problemer i dag. Jeg har prøvd å logge meg inn på traideren og nettbanken på Skandiabanken i en og en halv time nå. De innrømmer at det er feil med serverene som er nede, men vet ikke når det er i orden igjen, sier leseren til HegnarOnline.- Vi har hatt problemer med en av våre servere, og den serveren ble tatt ut av drift klokken 10.00. Etter dette skal alt fungere som normalt, sier Johnny Andersson, informasjonssef i Skandiabanken, til HegnarOnline.

Nyheter
Teknologi