Nokia og Microsoft satser på Live-tjenester på mobilen

Nokia og Microsoft skal levere Windows Live-tjenester til millioner av mobilkunder.

Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

Nokia og Microsoft har inngått et samarbeid om å levere en ny type Windows Live-tjeneste tilpasset Nokia-enheter. Fra og med i dag vil Nokia-kunder i 11 land med kompatible S60-enheter kunne laste ned den nye tjenesten som gir tilgang til Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Contacts og Windows Live Spaces. Nokia og Microsoft har inngått et samarbeid om å levere en ny type Windows Live-tjeneste tilpasset Nokia-enheter. Fra og med i dag vil Nokia-kunder i 11 land med kompatible S60-enheter kunne laste ned den nye tjenesten som gir tilgang til Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Contacts og Windows Live Spaces. Fra og med neste år vil kunder som kjøper kompatible Nokia 40 series enheter også få tilgang til Windows Live-tjenestene.

Nyheter
Næringsliv