- Norge vil snart få en rendyrket billigkjede

Christian Berg i Privatmegleren tror det ligger duket for rendyrkede billigkjeder med provisjoner ned mot 1-tallet.

Personlig økonomi

Det melder Finansavisen idag. Berg mener markedet er moden for en restrukturering. - Det er ingen mangel på eiendomsmeglere noe sted i landet, men vår filosofi har vært å gjøre ting annerledes. Hittil har alle boliger uansett prisklasse og beliggenhet blitt solgt på nøyaktig samme måte. Vi har sagt at vårt marked er de 30 prosent dyreste objektene i de ulike markedene, sier Berg ifølge avisen.Nå tror han på etableringen av rendyrkede billigkjeder også blant meglerne.- Jeg tror vi vil få se noen som legger seg godt under 1 prosent. For en leilighet til 1 million, vil ikke utslaget på prisingen være stort avhengig av hvordan megler man bruker. Da er det annerledes med en strandeiendom til 30 millioner, fortsetter han ifølge avisen.

Nyheter
Næringseiendom