Oslo-ordføreren unngår injuriesak

De to tidligere svigersønnene som Oslo-ordfører Per-Ditlev Simonsen (H) har beskyldt for trusler, går neppe rettens vei for å få trukket uttalelsene tilbake.

Personlig økonomi

- Min klient oppfatter sin tidligere svigerfar og sin sønns morfar som en hedersmann og vil ikke legge sten til byrden gjennom å gå til injuriesak. Men han ber Per Ditlev-Simonsen i anstendighetens navn om å trekke påstandene tilbake, sier advokat Cato Schiøtz til NTB. Schiøtz representerer Cecilie Ditlev-Simonsens første ektemann, Pehr-Olav Skogseth, som hun var gift med fra 1994 til 1999. - Min klient oppfatter sin tidligere svigerfar og sin sønns morfar som en hedersmann og vil ikke legge sten til byrden gjennom å gå til injuriesak. Men han ber Per Ditlev-Simonsen i anstendighetens navn om å trekke påstandene tilbake, sier advokat Cato Schiøtz til NTB. Schiøtz representerer Cecilie Ditlev-Simonsens første ektemann, Pehr-Olav Skogseth, som hun var gift med fra 1994 til 1999. Den andre eksmannen til Oslo-ordførerens datter, Endre Rangnes, reagerer også kraftig på påstandene om svertekampanje og trusler. Men overfor Dagsavisen gjør han det klart at han heller ikke akter å forfølge saken.Det var under sin redegjørelse for Oslo kommunes forretningsutvalg mandag, at ordfører Per Ditlev-Simonsen påsto at de to ekssvigersønnene hadde drevet en profesjonell mediekampanje mot datteren Cecilie.- I dette spillet har de bevisst trukket meg inn og blant annet kommet til meg med direkte trusler knyttet til penger i Sveits, sa han. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv