Bedro eldre ektepar for 2,55 millioner?

- Det er en forferdelig situasjon vi er kommet opp i, sier 76-årig minstepensjonist.

Personlig økonomi

Økokrim mener eks-politimannen Jan Erik Nilsen skal ha lurt 11 personer i Sveits og Norge til å investere i fiktive eller ikke gjennomførbare avtaler, skriver Dn. Økokrim mener eks-politimannen Jan Erik Nilsen skal ha lurt 11 personer i Sveits og Norge til å investere i fiktive eller ikke gjennomførbare avtaler, skriver Dn. Bedrageriene Økokrim har tiltalt Nilsen for beløper seg til 70 millioner kroner, og skal ifølge avisen ha funnet sted i årene 1999-2004.Blant de Nilsen skal ha bedratt er minstepensjonisten Kirsten Tharaldsen og hennes avdøde mann.- Jeg må nok bo i leid leilighet resten av livet. Det er en forferdelig situasjon vi er kommet opp i, sier 76-åringen til Dn.

Nyheter
Næringsliv