Tidligere i dag pekte advokat Odd Kalsnes i Privatmegleren Aveny ut Tidligere i dag pekte advokat Odd Kalsnes i Privatmegleren Aveny ut . . Men Dn har også bedt Hugo Førde i DnB Nor Eiendom i Bergen om å gjøre det samme der.- Vinnere blir større leiligheter, eneboliger og delte boliger med sol og utsikt, tilbaketrukket fra trafikkerte veier og gater, sier han.Tapere mener Førde blir små sentrale leiligheter, der prisene etter hans mening er høyere enn førstegangsetablerere klarer. Mange prøver nå å selge. Ingunn Melhus hos Nylander i Trondheim tror ifølge avisen mest på eneboliger med begrenset oppussingsbehov eller oppussingsobjekter, helst med stor hage. I tillegg trekker hun frem leiligheter nær St. Olavs Hospital, Nedre Elvehavn og universitetet.- Tapere blir boliger i byens randsone, små leiligheter der interessenter har leiebolig som reelt alternativ, sier hun til Dn.