Business-kunder får hurtigfil på Gardermoen

I løpet av en måned blir det åpnet en hurtigfil gjennom sikkerhetskontrollen på Oslo Lufthavn Gardermoen for betalingssterke passasjerer med business-billetter.

Personlig økonomi

Den eksklusive køen er opprettet etter forslag fra SAS, skriver VG. Direktør Erik Lund Isaksen i Forbrukerrådet, tror ikke de andre reisende vil bry seg om at businesskundene slipper forbi køen. Den eksklusive køen er opprettet etter forslag fra SAS, skriver VG. Direktør Erik Lund Isaksen i Forbrukerrådet, tror ikke de andre reisende vil bry seg om at businesskundene slipper forbi køen. - Jeg tror ikke det blir noe folkeopprør. Hvis noen er villige til å betale for å slippe å stå noen minutter i kø, så må de få lov til det, sier Isaksen. SAS har allerede hurtigfiler på Arlanda i Stockholm og på Kastrup i København.- Avtalen er ikke undertegnet, men det gjenstår kun formaliteter, sier informasjonssjef Jo Kobro på Gardermoen. Han presiserer at tilbudet bør gjelde samtlige businesspassasjerer, ikke bare dem som flyr med SAS. (©NTB)

Nyheter
Kultur