Her får du billige turer til solrike strøk

- En elendig norsk sommer har skapt enorm etterspørsel etter strandferie denne høsten, sier Hans Christian Birkeland i Solfaktor.no.

Personlig økonomi

Hans Christian Birkeland, daglig leder i Solfaktor.no, kan fortelle at sydenturer i høstferien så godt som er utsolgt i Norge. Det har fått værsyke nordmenn til å vurdere tilbud på andre siden av riksgrensen.Reiseformidleren Solfaktor.no har nå 20-doblet salget av høstferier via Sverige. Fra Gøteborg er særlig Tyrkia, Tunisia, Spania og Hellas populære destinasjoner for norske "klimaflyktninger".- En elendig norsk sommer har skapt enorm etterspørsel etter strandferie denne høsten. Og når det er utsolgt i Norge, er Sverige et godt alternativ, sier Hans Christian Birkeland, daglig leder i Solfaktor.no.Dette koster en "svensk" høstferie:

  • Landvetter - Kypros, 28. sep - 5. okt, kun fly: 2.798 kronerLandvetter - Kypros, 28. sep - 5. okt, kun fly: 2.798 kroner
  • Landvetter - Monastir, Tunisia, 28. sep - 5. okt, uspesifisert: 2.999 kronerLandvetter - Monastir, Tunisia, 28. sep - 5. okt, uspesifisert: 2.999 kroner
  • Säve - Girona, Spania, 29. sep - 6.okt, spesifisert 3-stjerners leilighet i Lloret de Mar: 3.813 kronerSäve - Girona, Spania, 29. sep - 6.okt, spesifisert 3-stjerners leilighet i Lloret de Mar: 3.813 kroner
  • Landvetter - Antalya, Tyrkia. 28. sep - 5. okt. 3-stjerners leilighet i Alanya: 3.849 kronerLandvetter - Antalya, Tyrkia. 28. sep - 5. okt. 3-stjerners leilighet i Alanya: 3.849 kroner

Nyheter
Kultur