Kjell Inge Røkke og Aker har ifølge E24.no klaget TV 2 inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU) i kjølvannet av at TV-kanalen gjenga beskyldninger om at de bedrev ulovlig overvåkning i forbindelse med maktkampen om Kværner i 2001. Kjell Inge Røkke og Aker har ifølge E24.no klaget TV 2 inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU) i kjølvannet av at TV-kanalen gjenga beskyldninger om at de bedrev ulovlig overvåkning i forbindelse med maktkampen om Kværner i 2001. TV 2 viste til en politirapport hvor det ble referert en angivelig mistanke om ulovlig avlyttning av Odin Forvaltning, som var stor aksjonær i Kværner.Politet hevder at avsnittet om Aker er tatt ut av rapporten og at det ikke var grunnlag for mistankene. Dette skal TV 2 ha fått beskjed om i god tid før innslaget ble sendt."TV 2 sendte nyhetsinnslaget til tross for at redaksjonen visste at et slikt innslag ville være basert på gamle og gale opplysninger. Da innslaget ble sendt, var opplysningene om at vi hadde vært eller var mistenkt for avlytting ettertrykkelig tilbakevist overfor TV 2 av både politiet og Odin," heter det i klagen til PFU.Kjell Inge Røkke og Aker-direktør Geir Arne Drangeid har signert klagen.