Knut Anton Mork om boligmarkedet

- Vi har sett tegn på at boligmarkedet allerede har toppet seg, sier sjeføkonom Knut Anton Mork.

Personlig økonomi

Sjeføkonom Knut Anton Mork i Handelsbanken Capital Markets tror boligprisene vil flate ut, og kanskje gå ned. Han sier til Dagbladet at man har sett tegn på at boligmarkedet allerede har toppet seg. Sjeføkonom Knut Anton Mork i Handelsbanken Capital Markets tror boligprisene vil flate ut, og kanskje gå ned. Han sier til Dagbladet at man har sett tegn på at boligmarkedet allerede har toppet seg. - De siste åra har vi sett at en del har spekulert i å kjøpe boliger og selge dem med høy fortjeneste. Disse vil nå trolig ut av markedet, noe som gir svært mange boliger til salgs, og det fører igjen til prisnedgang, sier Mork.

Nyheter
Næringseiendom