Børsverdier for over én milliard kroner fordunstet i BW Gas, Odfjell og Wilh. Wilhelmsen i går, skriver DN. BW Gas var verst med et verdifall på 740 millioner kroner. Børsverdier for over én milliard kroner fordunstet i BW Gas, Odfjell og Wilh. Wilhelmsen i går, skriver DN. BW Gas var verst med et verdifall på 740 millioner kroner. Rederiene fikk juling på børsen etter at det ble kjent at regjeringen har besluttet å innkreve skattegjelden som er opparbeidet under rederiskatteordningen.Analytikere mener avgjørelsen betyr at nåverdien per aksje i BW Gas reduseres med 20-25 kroner, i Odfjell 10 kroner og drøye 20 kroner for Wilh. Wilhelmsen.Analytiker Ole G. Stenhagen i SEB Enskilda mener regjeringens beslutning kom litt overraskende. Det er interessant at ingen tilsynelatende fikk nyheten med seg på fredag, mens reaksjonen i aksjemarkedet kom mandag, mener han.