Antallet boliger til salgs hoper seg opp på Finn.no, melder dn.no, og viser til at 32.174 "bolig til salgs"-annonser nå ligger ute, 7.000 flere enn på samme tid i fjor.- Dette kan ikke forklares av lavere salg. For salget har ikke gått ned så mye som antall boliger på markedet skulle tilsi. Endringene består nok først og fremst i at flere selger før de kjøper, slik at vi får flere boliger i markedet, sier markedssjef Rune Garborg i DnB Nor Eiendom.Obos-direktør Hildur Høiland mener ifølge nettavisen boligmarkedet er inne i et "hvileskjær".- Vi ser jo at det tar lengre tid nå. En bolig må gjerne averteres to og tre ganger, mens det tidligere holdt med å avertere en gang. Boligene ligger lengre, derfor kan det synes som det er et større boligutbud. Men realiteten er at kjøperne har litt bedre tid til å bestemme seg, sier hun til dn.no.